Suroviny
Porce: 4 menší šišky
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 227 kJ / 4 117 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,93 g |
Tuky | 209,16 g |
Vláknina | 19,00 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 447 mg |
Sůl | 1,28 g |
Sacharidy | 481,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Osvěžující letní závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oQRN
Moje poznámka
Osvěžující letní závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oQRN
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 12 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 18 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 20 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 20 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 23 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové špecle
ZboSy před 1 minutou
Boloňská omáčka
Moanka před 40 minutami
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 10 hodinami
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 11 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 12 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 12 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 14 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 14 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 14 hodinami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 14 hodinami
Tématické fráze:
jogurtovy zavin,
aby štrůdl nepraskl,
blesk recepty,
zavin,
aby zavin nepraskl,
závin jogurtové těsto,
jogurtový štrudl,
jogurtové těsto na štrůdl,
závin z jogurtu,
závin rybíz,
blesk pro ženy,
jogurtové těsto na závin,
listkove těsto s jogurtu,
blesk pro ženy recepty,
letní moučníky,
výnikající závin,
závin z jogurtového těsta,
jogurtove listove těsto,
letní recepty,
kiwi řez
Suroviny:
mouka hladká,
tuk hera,
jogurt bílý,
sůl,
prášek do pečiva,
sýr cottage,
máslo,
vejce,
ovoce,
cukr
Komentáře (12)