Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové karbanátky po italsku

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Nikol3022 Nikol3022

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 288 kJ /
1 264 kcal
Bílkoviny121,12 g
Tuky67,33 g
Vláknina4,18 g
Cholesterol 355 mg
Sodík 1,17 g
Sůl2,50 g
Sacharidy41,64 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Troubu předehřejte na 180-200°C, na plech vyložený pečícím papírem nasypte americké brambory a podle návodu na obalu je upečte. Mezitím udělejte karbanátky: strouhanku, mleté maso, 2 lžíce studené vody, petrželku, česnek a parmazán smíchejte v míse, dobře ochuťte solí a pepřem a pak z hmoty vytvořte karbanátky. Krok 2: Olej zahřejte v pánvi a pak na něm 7 minut z každé strany opečte karbanátky.

Zveřejněno 9. 12. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové karbanátky po italsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mJXn

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové karbanátky po italsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mJXn

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
vepřový karbanátek, vepřové karbanátky, karbanátky z vepřového masa, vepřové karbanátky recept, veprove karbenatky, vepřové karbanátky top, vepřove kabonatky

Suroviny:
brambory, strouhanka, maso vepřové mleté, petrželka, česnek, sýr parmazán strouhaný, sůl, olej olivový

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu