Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játra na cibulce s kari

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 093 kJ /
739 kcal
Bílkoviny117,38 g
Tuky16,37 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 1,85 g
Sodík 588 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy29,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na rozpáleném oleji dozlatova orestujeme nakrájenou cibulku, přidáme kari a česnek a po chvilce přidáme z obou stran játra. Restujeme, dokud nezměknou. Solíme až při podávání. Podávala jsem s hranolky.

TIP: Jak ochutit játra na cibulce

Zveřejněno 29. 12. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Játra na cibulce s kari

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yYzR

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Játra na cibulce s kari

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yYzR

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
játra vepřová, cibule, koření kari, česnek sušený, pepř mletý, olej

Přidat fotografie receptu