Postup přípravy
Krok 1: Lososa z obou stran osolíme a opepříme, stranu bez kůže posypeme tymiánem, kořením na ryby, sušeným česnekem a pokapeme citrónovou šťávou.
Krok 2: Lososa vložíme na alobal, dáme péct do předehřáté trouby na 180°C na cca 15 minut (dle výšky filetů). Podávala jsem s lehkým bramborovým salátem.
Zveřejněno 31. 12. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vánoční losos se salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4XwJ
Moje poznámka
Vánoční losos se salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4XwJ
Nejnovější recepty
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 7 minutami
Biskupský beránek
Přidáno před 14 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 16 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 17 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Anglické palačinky
káťa před 26 minutami
Jedničkové rybí filé
cookamater před 27 minutami
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Markeeta před 2 hodinami
Bramborák na plech
Wolfova10282 před 10 hodinami
Omáčka s hovězím masem
jayjayka před 10 hodinami
Velikonoční beránek
Mis-ja304 před 11 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
danielle72 před 12 hodinami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 13 hodinami
Mazanec od Helenky Růžičkové
Danny668 před 13 hodinami
Dvojbarevné muffiny
Lisa444 před 13 hodinami
Tématické fráze:
recept na lososa,
recept na vánočního lososa
Suroviny:
losos,
koření na ryby,
sůl,
pepř,
tymián,
česnek,
šťáva citronová,
olej olivový
Komentáře (1)