Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pohankové krekry s čirokovou moukou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Tanicka Tanicka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 667 kJ /
1 354 kcal
Bílkoviny45,45 g
Tuky19,45 g
Vláknina36,20 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 3,29 g
Sůl8,13 g
Sacharidy231,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V míse smícháme všechny sypké suroviny, přidáme jogurt a podle potřeby vodu. Po 4 hodinách přidáme namočenou pohanku, dobře promícháme a necháme těsto klidně přes noc odpočívat. Krok 2: Předehřejeme troubu na 220 stupňů, těsto rozetřeme v tenké vrstvě na papír na pečení a a pečeme do zhnědnutí povrchu. Krok 3: Po upečení necháme vychladnout, sejmeme z papíru a natrháme na krekry. Nejlépe chutnají s čerstvým sýrem, solí a česnekem :)

Zveřejněno 6. 1. 2020

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pohankové krekry s čirokovou moukou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/947z

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pohankové krekry s čirokovou moukou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/947z

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
pohanka, mouka hladká čiroková, jogurt bílý, semínka lněná, sůl, kmín celý

Přidat fotografie receptu