Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Losos v černém sezamu

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Bartolotti

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Filety osolíme, opepříme a posypeme sezamem. Krok 2: Opečeme v rozpáleném oleji /nejdříve kůží dolů/ ze všech stran tak, aby uvnitř zůstal šťavnatý. Krok 3: Stáhneme z ohně. Krok 4: Na každý filet položíme malý kousek másla a malou snítku čersvého tymiánu. Krok 5: Přiklopíme pokličkou a necháme odpočívat. Krok 6: Jako příloha se hodí, řekla bych, cokoli - kuskus, pohanka, brambor...V původním receptu doporučovali restovanou rýži.
Je to chutný, zdravý a hlavně rychlý recept.

Zveřejněno 14. 1. 2020

Poznámka autorky Bartolotti

Inspirovala jsem se receptem z kuchyně lidlu.cz., ale upravila podle sebe.

Foto bohužel nemám. Doufám že někdo vyzkouší a fotku přidá .

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Losos v černém sezamu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/B4yQ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Losos v černém sezamu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/B4yQ

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
semínka sezamová černá, pepř, sůl, olej, máslo,

Přidat fotografie receptu