Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Provensálské medailonky z panenky

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Merylas Merylas

Náročný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Panenku si nakrájíme na hrubší plátky, hranou ruky trošku roztáhneme jakoby do šířky - ale nemusíme, osolíme a okořeníme provensálským kořením. Krok 2: Medailonky prudčeji opečeme z obou stran na menším množství rozpáleného oleje a pak už volněji dopečeme, pokud chceme maso propečenější. Vhodnou přílohou jsou brambory v různé úpravě.

Zveřejněno 24. 7. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Provensálské medailonky z panenky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kZRY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Provensálské medailonky z panenky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kZRY

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
hovězí panenka, hovezi panenka recepty, hovězí medailonky, recept hovězí panenka, recepty hovězí panenka, recepty z hovězí panenky, hovězí panenka recept, svíčková panenka, recepty z panenky, uzená panenská svíčková, recepty na panenku, panenka recept, recept na hovezi panenku, recepty hovězí medailonky, medailonky ze svíčkové, svíčkové medailonky, minutky z panenky, panenka recepty, uzená svíčková, svíčková minutka

Suroviny:
panenka vepřová, koření provensálské, sůl, olej

Přidat fotografie receptu