Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí plátek s brokolicí a sýrem

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Merylas Merylas

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie641 kJ /
153 kcal
Bílkoviny34,95 g
Tuky1,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 83 mg
Sodík 83 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí prsní řízky lehce naklepeme, osolíme, okořeníme a zprudka opečeme z obou stran na menším množství rozpáleného oleje. Ten pak zaprášíme moukou, promícháme, zalijeme malinko vodou, mícháme až nám šťáva zavaří. Krok 2: K masu přidáme brokolici - rozmrazíme v mikrovlné troubě a chvíli vše provaříme, až je maso měkké a brokolice prohřátá. Na talíři posypeme jemně nastrouhaným sýrem.

Zveřejněno 24. 7. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí plátek s brokolicí a sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l5YJ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí plátek s brokolicí a sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l5YJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (6)

Jánejsemjá 19. 11. 2012 11:07
Ach, mňamky, jaká bašta, jistě jste si všichni čvachtali... Ne, vážně, co to má jako být? Eidam, steakové koření, no dobře, ale proč proboha mražená brokolice (z mraŽáku - btw, asi je myšlen mrazák, ne?), a ne čerstvá, a ještě totálně zbavená většiny vitaminů a jakékoliv vitální živé energie mikrovlnkou?? To si ji neumíte rozmrazit přirozeně, když už to musí být?

Jani Pa, tak to jsem opravdu moc ráda, že si maminka pochutnala. Upravila sis to k obrazu svému a to je fajn;-)
Špagi, máš pravdu, čerstvá zelenina je lepší, ale různé přebytky dávám do mražáku. A taky nemám market nebo tržnici zrovna za rohem;-):-))

Merylas - tohle mi uniklo:-O, ještě že se Jana ozvala :-D, dělám stejně, jasně když je čerstvá brokolice, je lepší, ale zas té mražené si člověk odebere, jak potřebuje a vrátí zpět takže :yes::yes::yes:

Já dnes vařila pro mamku, jen jsem ji to zatočila-jako závitek(dnes bylo její přání nějaký závitek-četla v novinách:-D), a jak si pošmákla:-D, - tu brokolici,červ.papriku jsem ji zabalila do plátku kuřecího, ale jinak viz recept,což mohu hodnotit:yes::-p:-))

Výborné, něco podobného jsem jednou jedla v restauraci:) a nebylo to posypané eidamem, ale nivou, a bylo to ještě asi chvíli zapečené :)

:-p:yes:

Tématické fráze:
kuřecí platek, kureci maso s brokolici, kuřecí s brokolicí, kuřecí plátky s brokolicí, kuřecí plátky, recept na krůtí přírodní řízek s brokolicí a sýrem, kuřecí plátek se sýrem, kureci maso s brokolici a syrem, kuřecí plátky se sýrem, kuřecí prsní řízky s brokolicí, kuřecí plátek minutka, krůtí plátek s brokolicí, kureci platek minutka se stavou, kuřecí řízky s brokolicí, kuřecí brokolice, kuřecí řízek s brokolicí, prsní řízky s brokolicí, vepřový plátek s brokolici, recept kuřecí s brokolicí, kuřecí řízek s brokolicí a sýrem

Suroviny:
prsa kuřecí, sůl, olej, mouka hladká, brokolice mražená, sýr tvrdý, koření na kuřecí maso

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu