Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 054 kJ / 3 598 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 170,80 g |
Tuky | 315,72 g |
Vláknina | 6,28 g |
Cholesterol | 579 mg |
Sodík | 10,89 g |
Sůl | 26,00 g |
Sacharidy | 16,75 g |
Postup přípravy
Dochutíme trochou octa a cukru (není nutné), ochutnáme a je-li potřeba, ještě solí a pepřem. Krok 3: Uzené zabalíme do alobalu a pečeme nejprve 15 minut na 200°C a pak stáhneme na 100°C a pečeme dalších cca 40 minut. Kontrolujeme. Krok 4: Hotové maso nakrájíme na plátky a servírujeme s kapustou, zdobené něčím zeleným.
Jako příloha jsou vhodné máslové brambory.
Zveřejněno 23. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Barevná dušená kapusta s uzenou slaninou a pečená domácí uzená krkovice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pMmV
Moje poznámka
Barevná dušená kapusta s uzenou slaninou a pečená domácí uzená krkovice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pMmV
Nejnovější recepty
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 1 hodinou
Boží milosti
Přidáno před 13 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 23 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Obložené vejce
Přidáno 19. 4. 2025 22:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasické palačinky
Coolbins před 1 hodinou
Argentinská křídla
wimra před 2 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Moanka před 2 hodinami
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 9 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 10 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 11 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 11 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 11 hodinami
Sloní žrádlo
Kamiku před 13 hodinami
Tématické fráze:
dušená kapusta,
dušená kapusta recept,
recepty z uzenin,
dusena krkovice s kapustou,
uzená krkovice
Suroviny:
krkovice uzená,
kapusta,
cibule,
slanina uzená,
brambory,
česnek,
sádlo,
cukr,
ocet,
pepř bílý,
sůl,
zdobení
Komentáře (2)