Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Prababiččina buchta

Hodnocení receptu je 4,4 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Petonka Petonka

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny

Porce: velký plech

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie26 359 kJ /
6 300 kcal
Bílkoviny99,22 g
Tuky251,74 g
Vláknina26,00 g
Cholesterol 1,67 g
Sodík 536 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy896,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Máslo, cukr, kakao a vodu vaříme 5 minut.
Hrnek hmoty odložíme na polevu.
Zbytek hmoty dáme vychladit. Krok 2: Ostatní suroviny zamícháme se zbytkem vychlazené hmoty. Krok 3: Pečeme ve vymazaném a vysypaném plechu na 200 stupňů.
Po vychladnutí polijeme vrch buchty polevou, kterou jsme v hrnečku odložili.
Posypeme kokosem nebo strouhanými ořechy.

Zveřejněno 26. 1. 2020

Poznámka autorky Petonka

Můžeme postříkat pikaem nebo piknikem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Prababiččina buchta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X4lg

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Prababiččina buchta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X4lg

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
buchta s pikaem

Suroviny:
máslo, cukr, kakao, voda, mouka hladká, mouka polohrubá, prášek do pečiva, cukr vanilkový, vejce,

Přidat fotografie receptu