Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mleté maso v anglickém kabátě

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

senykypril

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 201 kJ /
3 394 kcal
Bílkoviny185,99 g
Tuky217,64 g
Vláknina23,94 g
Cholesterol 887 mg
Sodík 4,09 g
Sůl9,86 g
Sacharidy162,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mleté maso smícháme s vejcem, hořčicí, česnekem, grilovacím kořením, solí a pepřem. Z takto upraveného masa tvoříme válečky jako na čevabčiči. Krok 2: Každý váleček obalíme do anglické slaniny a vložíme na jednu stranu pekáčku. Krok 3: Oloupané brambory nakrájíme na kolečka. Osolíme a posypeme kmínem. Takto ochucené brambory dáme na druhou stranu pekáčku. Vše zalijeme šlehačkou a pečeme v troubě na 180 stupňů cca 1 hodinu.

Zveřejněno 10. 2. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mleté maso v anglickém kabátě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X4G5

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mleté maso v anglickém kabátě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X4G5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso vepřové mleté, slanina anglická, vejce, česnek, brambory, hořčice plnotučná, sůl, pepř, smetana ke šlehání, koření grilovací, kmín celý

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu