Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí filé s karamelovou cibulí

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 444 kJ /
823 kcal
Bílkoviny74,52 g
Tuky43,62 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 266 mg
Sodík 278 mg
Sůl0,64 g
Sacharidy30,83 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Porcie filé osolíme a okoreníme. Na oleji opečieme po 3 min. z oboch strán. Vyberieme a udržiavame v teple. Krok 2: K oleju do panvice pridáme maslo, necháme rozpustiť a vložíme na kolieska nakrájanú cibuľu. Zasypeme cukrom a za stáleho miešania necháme karamelizovať. Krok 3: Odstavíme, vmiešame šťavu z citróna. Krok 4: Na tanieri filé prelejeme cibuľou.
Podávame s prílohou podľa chuti.

Zveřejněno 26. 2. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí filé s karamelovou cibulí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X4Nl

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí filé s karamelovou cibulí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X4Nl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
filet rybí, pepř bílý, cibule, máslo, cukr krystal, šťáva citronová, olej, sůl

Přidat fotografie receptu