Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 691 kJ / 2 077 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 153,90 g |
Tuky | 136,66 g |
Vláknina | 23,08 g |
Cholesterol | 338 mg |
Sodík | 3,20 g |
Sůl | 7,80 g |
Sacharidy | 50,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Valašský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yMg
Moje poznámka
Valašský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yMg
Nejnovější recepty
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 54 minutami
Sezamové sušenky
Přidáno před 2 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 6 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno před 19 hodinami
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Přidáno před 23 hodinami
Plněná vejce s žervé
Přidáno 30. 3. 2025 12:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Melounová zmrzlina s vanilkovým jogurtem
stepankocis23 před 3 minutami
Koláčky ze sýru
Dycky před 38 minutami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
Ctibor67 před 1 hodinou
Sedlácké brambory
hifiklub před 2 hodinami
Špagety s medvědím česnekem na způsob carbonara
TerezaD před 2 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Moanka před 2 hodinami
Jablečno-hruškový koláč s ořechy
Hana.Vodehnalova před 3 hodinami
Kuskus se sýrem cottage a zeleninou
ZboSy před 4 hodinami
Tatarák z pečeného celeru
ZboSy před 4 hodinami
Tématické fráze:
valašský kontrabáš recept,
valšský guláš,
valašský hovězí guláš,
vepřové maso po valašsku,
kamut recepty,
valašskký guláš,
guláš s kolínky,
valasky gulas,
receptůra na guláš,
kiselice,
hovězí guláš valašský,
hovězí po valašsku,
hovězí guláš valašsko,
jehněčí nejlepší recept gulaš,
valašský vepřový guláš,
valašské kůsky,
valasky penicilin,
valašské kostky,
valassky vepr guláš recept,
pokrmi
Suroviny:
maso hovězí,
sůl,
pepř mletý,
olej,
cibule,
paprika sušená sladká,
pepř,
koření nové koření,
kmín celý,
bobkový list,
majoránka,
česnek,
mouka hladká,
vývar,
slanina,
zelí kysané,
žampióny
Komentáře (2)