Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pesto medvědí

Pesto z medvědího česneku se hodí jak do studené, tak do teplé kuchyně. Připomíná ostřejší pažitku s česnekovou chutí. Použít ho můžete do slaných palačinek, rizota, pirohů, salátů, nebo na topinky. Medvědí česnek zpracovaný na pesto vydrží v lednici minimálně měsíc.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Petonka Petonka

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 828 kJ /
4 500 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky500,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Omyté listy medvědího česneku rozmixujeme, posypeme solí, přidáme olivový olej a promícháme. Krok 2: Plníme do čistých sklenic a zalijeme olivovým olejem. Krok 3: Dobře uzavřeme čistými víčky a skladujeme na temném a chladném místě.

TIP: Pesta naší kuchyně - recepty

Zveřejněno 20. 3. 2020

Poznámka autorky Petonka

Použité množství je mísa o průměru 30 cm plná omytých listů medvědího česneku

Hotové pesto, po otevření skladujeme v lednici a brzy spotřebujeme.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pesto medvědí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/94Rz

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pesto medvědí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/94Rz

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
list medvědího česneku, sůl hrubozrnná, olej olivový extra virgin

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu