Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pesto medvědí

Pesto z medvědího česneku se hodí jak do studené, tak teplé kuchyně. Připomíná ostřejší pažitku s česnekovou chutí . Použít ho můžete do slaných palačinek, rizotta, pirohů, salátů, nebo na chleba.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Petonka Petonka

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 828 kJ /
4 500 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky500,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Omyté listy medvědího česneku rozmixujeme, posypeme solí, přidáme olej a promícháme. Krok 2: Plníme do čistých sklenic a zalijeme olivovým olejem. Krok 3: Dobře uzavřeme a skladujeme na temném místě.

TIP: Pesta naší kuchyně - recepty

Zveřejněno 20. 3. 2020

Poznámka autorky Petonka

Použité množství je mísa o průměru 30 cm plná omytých listů medvědího česneku

Hotové pesto, po otevření skladujeme v lednici a brzy spotřebujeme.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pesto medvědí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/94Rz

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pesto medvědí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/94Rz

Marie

Suroviny:
list medvědího česneku, sůl hrubozrnná, olej, olej olivový extra virgin

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu