Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pesto rosso - červené pesto ze sušených rajčat

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Farma Bezdínek Farma Bezdínek

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 357 kJ /
2 953 kcal
Bílkoviny27,18 g
Tuky277,92 g
Vláknina37,73 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 43 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy78,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny ingredience vložte do vhodné nádoby a mixujte, dokud nevzniknou jemné kousky. Krok 2: Naplňte sklenice. Pesto vydrží v lednici 5–7 dní, pokud ho chcete skladovat déle, je vhodné ho zmrazit. Krok 3: Červené pesto servírujte s těstovinami, natřené na krutonech, jako pomazánku na sendviče… Před servírováním nechte pesto alespoň hodinu stát při pokojové teplotě.

Zveřejněno 31. 3. 2020

Poznámka autorky Farma Bezdínek

Je pravda, že hotové pesto snadno pořídíte v každém obchodě s potravinami (dokonce i v drogeriích), ale domácí je prostě domácí. A když k jeho přípravě zvolíte úžasně sladká sušená rajčátka, vsadíme se, že už jiné chtít nebudete! Pesto je hotové během chvilky, ale jeho chuť vám bude hrát na jazyku po dlouhou dobu.

http://www.farmabezdinek.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pesto rosso - červené pesto ze sušených rajčat

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O3YR

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pesto rosso - červené pesto ze sušených rajčat

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O3YR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
rajče sušené, česnek, rozmarýn čerstvý, mandle, olej olivový, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu