Postup přípravy
Krok 1: Telecí maso lehce naklepeme, opepříme barevným pepřem, osolíme a dáme opéct do pánve s rozpáleným olejem.
Krok 2: Když je maso opečené z obou stran, do výpeku přidáme kompot, trochu tymiánu, nasekanou pažitku a med, mícháme nebo přeléváme šťávu na maso. Necháme povařit, můžeme lehce dolít vodu a ještě chvíli povaříme.
Krok 3: Hotové maso se šťávou podáváme s bramborovou kaší.
Zveřejněno 21. 4. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Telecí na mandarinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rA2p
Moje poznámka
Telecí na mandarinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rA2p
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka s česnekem a vejci
Přidáno před 5 hodinami
Moje zelňačka s uzeným masem a pikantní klobásou
Přidáno před 6 hodinami
Sladký chlebík z mrkve a jablka
Přidáno před 7 hodinami
Polévka z červené čočky s krupicovými noky
Přidáno před 8 hodinami
Těstoviny se žampiony
Přidáno před 8 hodinami
Čínské nudle s jidášovým uchem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Buchty po ránu: Vaječnou tlačenku podle receptu Josefa Maršálka připravíte snadno. Hlavní je nechat ji zatuhnout, radí cukrář
Továrna na Mozartovy koule zavřela: Nový majitel určí, zda se bude slavná cukrovinka ještě vyrábět a kde
Domácí kmínový chleba: Má křupavou kůrku, vláčnou střídku a úžasně voní. Z droždí je snazší na přípravu než z kvásku
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Soukenický sekaný řízek
Neregistrovaný před 1 minutou
Zapékaný květák se žampiony
Neregistrovaný před 13 minutami
Dýně hokaido v křupavých placičkách
Neregistrovaný před 39 minutami
Dobroty z listového těsta
Neregistrovaný před 57 minutami
Pohanková kaše
Neregistrovaný před 1 hodinou
Pečená kachna v zelí
Neregistrovaný před 1 hodinou
Pekanová srdíčka
Neregistrovaný před 1 hodinou
Co dům dal
Neregistrovaný před 1 hodinou
Salámový oběd na pekáč
Neregistrovaný před 1 hodinou
Levandulová zmrzlina s medem
Neregistrovaný před 1 hodinou
Suroviny:
maso telecí,
olej,
pepř čtyř barev,
sůl,
kompot mandarinkový,
tymián,
pažitka,
med
Komentáře (5)