Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kachní játra na bílém víně

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Dominik22 Dominik22

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 317 kJ /
793 kcal
Bílkoviny104,38 g
Tuky16,67 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 2,60 g
Sodík 407 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy23,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Játra očistíme a nakrájíme na větší kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Krok 2: Do pánve nalijeme olej a restujeme cibulku, necháme zpěnit, přidáme játra a necháme minutku zatáhnout. Přihodíme 2 větvičky tymiánu a zalijeme vínem. Necháme odpařit alkohol. Krok 3: Přilijeme smetanu, přidáme majoránku, necháme chvíli provařit a nakonec zjemníme kouskem másla.

Zveřejněno 10. 5. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kachní játra na bílém víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zMBm

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kachní játra na bílém víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zMBm

Suroviny:
játra kachní, víno bílé, cibule, tymián, smetana, majoránka, sůl, pepř, olej, máslo

Přidat fotografie receptu