Suroviny pro 13
13
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 201 kJ / 48 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,35 g |
Sůl | 9,20 g |
Sacharidy | 12,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Jogurt smíchej s moukou, osol, přidej prášek do pečiva. Rukama vypracuj hladké těsto a na půl hodiny vlož do chladničky.
Krok 2: Poté vyválej tenké těsto a skleničkou vykroj kolečka. Polož je na plech vyložený pečícím papírem a vlož do trouby předehřáté na 180°C. Peč dozlatova přibližně 7-8 minut.
Krok 3: Pak je potři česnekem utřeným se solí a trochu oleje (nemusí být). Tradičně další vrstvou je kečup, na kterém je nasypán strouhaný sýr.
Zveřejněno 12. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dietní langoše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E3Kv
Moje poznámka
Dietní langoše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E3Kv
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 1 hodinou
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 4 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 13 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule v kari omáčce
ricci před 33 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 36 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 2 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 15 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 16 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 16 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Suroviny:
jogurt bílý,
mouka hladká,
sůl,
prášek do pečiva,
kečup sladký,
sýr tvrdý,
česnek,
olej
Komentáře