Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bylinkový vepřový řízek

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

30 min (30 min tepelná úprava)

Suroviny

Porce: 2+

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie754 kJ /
180 kcal
Bílkoviny0,76 g
Tuky15,33 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 14 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy9,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso důkladně naklepeme, z obou stran jemně osolíme. V misce smícháme olej, ocet a řecké koření. Do směsi přidáme maso, promícháme a necháme uležet, nejlépe přes noc. Krok 2: Na rozpáleném másle osmahneme maso i se šťávou, maso vyndáme na talíř, podlijeme vodou, necháme projít varem a šťávou maso na talíři přelijeme. Podávala jsem s bramborovou kaší.

Zveřejněno 6. 6. 2020

Poznámka autorky Lenka Škulinová

Tento pokrm je vhodný jak pro pankreatickou dietu, (proto je másla opět jen tenký plátek, ale dá se samozřejmě udělat s větším množstvím), tak i pro bezlepkovou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bylinkový vepřový řízek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X808

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bylinkový vepřový řízek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X808

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Dietáři POZOR! Tento recept není vhodný pro pankreatickou dietu. Jde o maso, opékané na tuku, s nevhodným kořením!

Suroviny:
kýta vepřová, olej sezamový, ocet balsamiko, bylinky, sůl, máslo, voda

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu