Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kefírová buchta s celozrnnou moukou

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

MiskaKulicka MiskaKulicka

Snadný

Suroviny pro 25

25

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 193 kJ /
3 153 kcal
Bílkoviny62,68 g
Tuky121,96 g
Vláknina14,40 g
Cholesterol 334 mg
Sodík 3,05 g
Sůl0,71 g
Sacharidy444,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rozehřejeme troubu na 175°C. Plech o velikosti 30x30 cm vyložíme pečícím papírem. Krok 2: Všechny suroviny musí mít pokojovou teplotu. Ve větší míse smícháme kefír, cukr, olej a vejce. Není třeba šlehat, stačí jen metličkou. Přidáme prosáté kakao, mouku, kypřící prášek a sodu. Krok 3: Vlijeme těsto na plech, vložíme do trouby a pečeme přibližně 40 minut. Necháme vychladnout, polijeme hořkou čokoládou a posypeme kokosem nebo mandlemi.

Zveřejněno 7. 6. 2020

Poznámka autorky MiskaKulicka

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kefírová buchta s celozrnnou moukou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7Pk8

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kefírová buchta s celozrnnou moukou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7Pk8

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

MamlajdaD: děkuji :-8 zkuste, dříve jsem používala obyčejný cukr, ale nedoporučuji použít sirup, protože se v těstě chová jinak a mohlo by to zkazit výsledek

Krásně upravené, určitě je to moc dobré! :-8:yes: Zkusím, ale jen s obyčejným nebo třtinovým cukrem, xylitol nepoužívám, něky používám používám různé sladké sirupy. Zdravím! :-K:-K:-K

Suroviny:
kefír, cukr, olej, vejce, mouka hladká, mouka celozrnná, kakao, soda jedlá, rum

Přidat fotografie receptu