Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí kostky na slanině a feferonkách

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

@.jarda11

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 376 kJ /
2 958 kcal
Bílkoviny127,89 g
Tuky248,99 g
Vláknina21,60 g
Cholesterol 475 mg
Sodík 4,26 g
Sůl10,50 g
Sacharidy46,51 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na kostky 4x4 cm velké, osolíme, opepříme, promícháme a 10 minut necháme odpočívat. Krok 2: Mezitím nakrájíme cibuli a slaninu na malé kostičky. Krok 3: Do hrnce dáme roztavit slaninu, přidáme máslo, sádlo, olej a cibuli. Restujeme dozlatova. Krok 4: Přidáme nakrájené hovězí kostky a restujeme cca 10 minut. Zalijeme vývarem a necháme 1 hodinu dusit. Krok 5: Potom přidáme sterilované feferonky, omáčku zahustíme a necháme dalších 20 minut dusit. Krok 6: Nakonec přidáme ještě máslo na zjemnění, omáčka se nám krásně zahustí a bude jemná.
Podáváme s rýží nebo houskovým knedlíkem.

Zveřejněno 11. 6. 2020

Poznámka autora @.jarda11

Recept je trochu upravený.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí kostky na slanině a feferonkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P382

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí kostky na slanině a feferonkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P382

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso hovězí, slanina, mouka hladká, máslo, sádlo, cibule, feferonka sterilovaná, vývar hovězí, sůl, pepř, olej

Přidat fotografie receptu