Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová kotleta na saturejce

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jaromira18 Jaromira18

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Porce: 3 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie30 kJ /
7 kcal
Bílkoviny0,34 g
Tuky0,50 g
Vláknina0,01 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 84 mg
Sůl0,23 g
Sacharidy0,34 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plátky kotlety naklepeme, nařízneme okraje, osolíme, opepříme, posypeme paprikou, nasekanou saturejkou a pokapeme worcesterem. Dáme je na půl hodiny proležet do lednice. Krok 2: Plátky po odležení obalíme v hladké mouce a dáme je péct na másle dozlatova po obou stranách. Do hrnku dáme 2 cm teplé vody, ve které rozpustíme masový bujon a přilijeme k biftečkům. Stáhneme plamen a dusíme 10 minut do měkka. Podáváme s brambory, nebo hranolky.

Zveřejněno 19. 6. 2020

Poznámka autorky Jaromira18

Do šťávy jsem přidala nakrájenou zelenou cibulovou nať, osmahla, zahustila smetanou 33% a přelila biftečky. Nemohla jsem to dát do receptu, protože mi to sebrali pod rukou a zbyla mi jen porce pro toho, co musí mít vše suché.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová kotleta na saturejce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6ONz

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová kotleta na saturejce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6ONz

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
kotleta vepřová, omáčka worcesterová, saturejka, sůl, paprika sušená sladká, pepř mletý, mouka hladká, bujón, máslo

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu