Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šťavnatá vepřová panenka

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Mag_gie

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie880 kJ /
210 kcal
Bílkoviny30,83 g
Tuky6,47 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 98 mg
Sodík 1,30 g
Sůl3,00 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Panenku nakrájíme na plátky asi na 2 prsty tlusté a lehce naklepneme dlaní. Plátky osolíme, opepříme a okořeníme steak kořením. Necháme chvíli stát a mezitím nakrájíme cibuli a uzené nadrobno. Krok 2: Cibuli osmahneme na pánvi, až zesklovatí, přidáme uzené. Necháme chvíli restovat a na pánev přidáme také panenku obalenou v hladké mouce smíchané se sladkou paprikou. Až se zatáhne z obou stran, podlijeme trochou vody a necháme ještě čtvrt hodiny dusit.

Zveřejněno 8. 7. 2020

Poznámka autorky Mag_gie

Dobrou chuť :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Šťavnatá vepřová panenka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mvzR

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Šťavnatá vepřová panenka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mvzR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
panenka vepřová, cibule, maso uzené, sůl, pepř, koření na steak, mouka hladká, paprika sušená sladká

Přidat fotografie receptu