Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Houbová omáčka s klobásou a špagetami

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny

Porce: 2-3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 513 kJ /
362 kcal
Bílkoviny4,50 g
Tuky33,15 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 14 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy9,07 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vezmeme vodu a necháme v ní asi hodinu namáčet houby. Klobásy nakrájíme na asi 2 cm špalíčky, které rozkrojíme. Krok 2: Do kastrolu přelijeme vodu s houbami a dáme při mírné teplotě vařit. Přidáme klobásy, protlak, hořčici a za důkladného míchání necháme vše spojit. Dále přidáme Maggi a sušenou bazalku a opět necháme chvíli povařit. Krok 3: Nakonec přidáme čerstvou bazalku a olej, promícháme a můžeme servírovat posypané sýrem, např. s těstovinami Tagliatelle, které připravíme dle návodu na obalu.

Zveřejněno 9. 7. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Houbová omáčka s klobásou a špagetami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zM8q

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Houbová omáčka s klobásou a špagetami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zM8q

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (2)

magdalenka: to jsi vyjádřila ještě dost kulantně.

Príprava omáčky mi príde dosť netradičná.:-)

Suroviny:
houby sušené, protlak rajčatový, klobása, sýr strouhaný, hořčice, maggi, sušená bazalka, bazalka čerstvá, olej olivový, tagliatelle

Přidat fotografie receptu