Suroviny pro 20 porcí
20porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 592 kJ / 3 727 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,84 g |
Tuky | 117,91 g |
Vláknina | 30,90 g |
Cholesterol | 666 mg |
Sodík | 434 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 582,07 g |
Postup přípravy
Krok 1: V míse smícháme suchou směs, tj.mouky, prášek do pečiva, skořici, rozhrneme do stran a uděláme důlek, do něj dáme cukr, vanilkový cukr a znovu rozhrneme a uděláme důlek. V druhé misce rozmícháme celá vejce s jogurtem, tekutou směs nalijeme do cukrového důlku, začneme promíchávat vařečkou, přidáme olej a vlažné máslo. Umícháme hladké těsto.
Krok 2: V misce od tekuté směsi rozmícháme tvaroh s moučkovým cukrem a pudinkovým práškem.
Krok 3: Ovoce opláchneme a osušíme.
Krok 4: Připravíme drobenku: smícháme všechny suché ingredience, přidáme kousky másla a mezi prsty promneme (tolik, aby se vše dobře spojilo, ale zároveň stále drobilo).
Krok 5: Těsto vylijeme na vymazaný a vysypaný plech, lžičkou uděláme tvarohové ostrůvky, poklademe ovocem a vrch posypeme drobenkou. Protože je v drobence kokos, pečeme mírně a na spodnějším roštu (v el. troubě peču na 160 °C).
Zveřejněno 11. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybízový jogurtový bezlepkový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O3vR
Moje poznámka
Rybízový jogurtový bezlepkový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O3vR
Nejnovější recepty
Kohoutí prsa sous-vide se žampionovým ragú
Přidáno před 5 hodinami
Čokoládové muffiny s Nutellou
Přidáno před 6 hodinami
Snídaně, oběd i večeře na jednom talíři pro diabetiky
Přidáno před 7 hodinami
Smažené žampiony, volská oka a ledový salát s kapií
Přidáno před 7 hodinami
Holandský řízek podle ČSN
Přidáno před 8 hodinami
Jižanské kuřecí paličky v kukuřičných lupíncích
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Připravili jsme máslový ležák jako z Harryho Pottera: Horký cider se šlehačkou a karamelem chutná překvapivě skvěle
Kuře na paprice i pro začátečníky: Šťavnaté a křehké maso s chutí papriky dokonale ladí s omáčkou ze smetany, hotové je za chvíli
Retro okénko: Kostkový cukr i barevný cukr bridž byly kdysi hity. Půlkilová krabice vyšla na 8 Kčs a děti z ní tajně ujídaly
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice
Neregistrovaný před 43 minutami
Carpaccio z pečené červené řepy
Neregistrovaný před 46 minutami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Neregistrovaný před 1 hodinou
Kralik v italske omacce
Neregistrovaný před 1 hodinou
Čočka po indicku
Neregistrovaný před 1 hodinou
Těstoviny s cuketou
Neregistrovaný před 1 hodinou
Vepřové Hokkaidó
Neregistrovaný před 1 hodinou
Francouzský hruškový koláč
Neregistrovaný před 1 hodinou
Zapečené kuřecí medailonky
Neregistrovaný před 1 hodinou
Koření do polévky
Neregistrovaný před 1 hodinou
Suroviny:
mouka bezlepková,
cukr moučkový,
vejce,
máslo,
olej,
jogurt bílý,
prášek do pečiva,
cukr vanilkový,
skořice mletá,
tvaroh ve vaničce,
pudink vanilkový,
cukr moučkový,
vločky ovesné,
ovoce
Komentáře (1)