Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová játra na bylinkách

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Dominik22 Dominik22

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 479 kJ /
1 549 kcal
Bílkoviny102,62 g
Tuky112,57 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 1,62 g
Sodík 2,09 g
Sůl5,50 g
Sacharidy30,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Česnek a cibuli oloupeme, cibuli nakrájíme na jemno a česnek prolisujeme. Vepřová játra očistíme, omyjeme a nakrájíme na nudličky nebo na kostky. Krok 2: Do kastrolu dáme sádlo a necháme rozpustit. Vsypeme cibuli, necháme zpěnit a přidáme játra a nakrájenou slaninu na kostičky. Restujeme, až se játra zatáhnou, přidáme sůl, pepř, česnek a bylinky. Zaprášíme hladkou moukou, znovu chvilku restujeme, pak zalijeme vodou a necháme dusit do změknutí jater. Podáváme s rýží.

Zveřejněno 12. 7. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová játra na bylinkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3LqA

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová játra na bylinkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3LqA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

yanull: Já mám například rád hodně aromatická jídla, takže mně to vyhovuje takto. :-8 Ale pokud se zdá někomu moc bylinek, určitě může dát méně, záleží na chuti kuchaře co to bude vařit. :-)

Určitě dobré jídlo, ale s těmi hrstmi bylinek bych to nepřeháněla. Obojí jsou dost aromatické a na množství jater se mi jich zdá hodně. Hrstka by stačila, co myslíte? ;-):-K

Suroviny:
játra vepřová, slanina, sádlo, cibule, bylinky, česnek, sůl, pepř, voda, mouka hladká

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu