Postup přípravy
Podáváme s brambory, hranolky, nebo jednoduchým bramborovým salátem. Krok 3: Uzená ryba je pochoutkou, když je studená. Ale její chuť se výrazně zlepší, i když ji jen prohřejeme v troubě (volně na pekáčku) při 150 °- 160 º C. Budete překvapeni, jakou pochoutku si tím připravíte.
Zveřejněno 27. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená uzená ryba v papilotě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ox4X
Moje poznámka
Pečená uzená ryba v papilotě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ox4X
Nejnovější recepty
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
Přidáno před 3 hodinami
Ovocné želé kopečky
Přidáno před 4 hodinami
Hrušky zapečené s medem a ořechy
Přidáno před 4 hodinami
Koláčky s krouceným okrajem
Přidáno před 4 hodinami
Koláčky z listového těsta s malinami a borůvkami
Přidáno před 5 hodinami
Jarní salát s raným zelím
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
jumano před 1 hodinou
Chlebíčky s pomazánkou s tuňákem
Sahula před 2 hodinami
Uherská krkovice
Sahula před 3 hodinami
Hovězí uherský guláš z trouby
Sahula před 3 hodinami
Vepřová panenka ve slanině
Flakpanzer před 3 hodinami
Ořechový / kokosový beránek z jogurtového těsta
Marfiska před 3 hodinami
Vepřová plec na hořčici
vakl1 před 5 hodinami
Bramboračka č. 3
vakl1 před 5 hodinami
Tagliatelle se špenátem a kuřecím masem
Jasminka4 před 6 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Bretik před 6 hodinami
Suroviny:
makrela uzená,
máslo,
slanina,
cibule,
citron,
pečící papír
Komentáře