Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Drůbeží řízky s dečkou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

digiart digiart

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 325 kJ /
2 229 kcal
Bílkoviny203,02 g
Tuky146,12 g
Vláknina7,36 g
Cholesterol 1,24 g
Sodík 2,40 g
Sůl5,82 g
Sacharidy21,72 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Prsa osušíme papírovou utěrkou a z obou stran osolíme, opepříme a posypeme sladkou paprikou. Uložíme nejlépe přes noc do lednice a pokud pospícháte, stačí nechat 20 minut marinovat. Krok 2: V menší misce smícháme zbylé ingredience a 50 g sýra a dle chuti osolíme a opepříme. Krok 3: Po 20 minutách, kdy se maso marinovalo, ho položíme na vymaštěný plech a pokryjeme vrstvou směsi, kterou jsme připravili do misky. Nakonec celé zasypeme zbytkem strouhaného sýra (100 g). Krok 4: Plech vložíme do předem vyhřáté trouby na 200 ℃ a pečeme zhruba 25 minut.

Zveřejněno 1. 8. 2020

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Drůbeží řízky s dečkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z7Q5

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Drůbeží řízky s dečkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z7Q5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
prsa drůbeží, sýr strouhaný, vejce, cibulka jarní, majolka, pasta česneková, rajče cherry, paprika sušená sladká, olej olivový, olej rostlinný, petrželka, tymián

Přidat fotografie receptu