Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dominikův candát

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jaromira18 Jaromira18

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

Suroviny

Porce: 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie83 kJ /
20 kcal
Bílkoviny0,64 g
Tuky0,46 g
Vláknina1,31 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy2,65 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Porce masa osušíme, nařežeme kůži, posypeme solí, kmínem, tymiánem, pažitkou a dáme do lednice na 30 minut proležet. Krok 2: Na pánvi rozpustíme máslo a porce candáta opečeme dozlatova. Podáváme s brambory.

Zveřejněno 1. 8. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dominikův candát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5NZ8

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dominikův candát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5NZ8

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

cathleen: Moc děkuji, bylo a opravím to. :-K

Candát je vynikající ryba, jednoduše připravený je nejlepší,:yes: jen bych tou pažitkou (dala bych ji víc) posypala až na závěr už hotovou rybu;-)

Jarko, té pažitky má být na 4 porce ryby opravdu jen půl malé lžičky, nemá to být půl lžíce:-?

Eja57: Moc děkuji, na kapra většinou používám citronovou šťávu, ale na candáta jí nechtějí.:-K

MamlajdaD: Moc děkuji, mohl by se udělat složitěji, ale takhle ho mají kluci nejraději.:-K

Říká se, že v jednoduchosti je krása a tento recept to naprosto potvrzuje. :-D Určitě by mi rybka chutnala a navíc - miluji tymián. :-8 Jen nějak nepotkávám candáta. ;-( Ale vnouček Dominik se má u tebe jako v ráji! :yes:;-) Zdravím! :-K:-K:-K

Candát je skvělá ryba...a takhle jednoduše je nejlepší, zakápla bych na talíři trochou citronu a byla bych naprosto spokojená:yes:

Suroviny:
candát, kmín mletý, tymián, pažitka, sůl, máslo

Přidat fotografie receptu