Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nanuk Míša

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

MamlajdaD MamlajdaD

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

15 min (15 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 171 kJ /
280 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy70,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Smetanu (31% a více) si ušleháme s c vanilkovým cukrem. Tvaroh s cukrem utřeme a přidáme ušlehanou smetanu. Znovu dobře utřeme a dáme do mrazáku ztuhnout buď v plastové krabičce nebo v nanukových formičkách. Krok 2: Cukru je třeba dát nejdříve méně a nakonec podle nakyslosti tvarohu případně podle chuti ještě trochu cukru přišlehat. Nanuk by měl být díky tvarohu jemně navinulý. Krok 3: Z této dávky jsem měla 6 větších nanuků a ještě mi trochu zbylo. Měla jsem doma šlehačku 250 ml (33%) a dala jsem jí celou, byl by z toho ještě nejméně jeden nanuk.

Zveřejněno 9. 8. 2020

Poznámka autorky MamlajdaD

Míšu, zmrazeného v krabičkách můžeme snadno polít prochladlou čokopolevou. Do hmoty před zmrazením můžeme přidat čokoládu usekanou nebo i nastrouhanou na hrubém struhadle, popř. přimíchat kakaový prášek (třeba jen do půlky) apod.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nanuk Míša

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gm0G

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nanuk Míša

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gm0G

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
tvaroh, cukr moučkový, cukr vanilkový, smetana ke šlehání

Přidat fotografie receptu