Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Treska na rajčatech s kapary

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 981 kJ /
473 kcal
Bílkoviny76,75 g
Tuky3,08 g
Vláknina8,35 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 549 mg
Sůl1,24 g
Sacharidy30,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rajčata zalijeme vařící vodou, necháme chvíli odstát a oloupeme je.
V hlubší pánvi rozehřejeme trochu oleje. Porce tresky osolíme a opečeme. Vyndáme je a dáme stranou. Do pánve přidáme oloupaná rajčata nakrájená na kousky, osolíme, přidáme lístky oregana a podusíme je. Krok 2: Před koncem přidáme kapary a necháme přejít varem. Dochutíme pepřem, případně solí, vložíme zpátky rybí porce a necháme je prohřát.
Podáváme s bagetou.

Zveřejněno 21. 8. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Treska na rajčatech s kapary

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8Q5L

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Treska na rajčatech s kapary

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8Q5L

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
treska, rajče, kapary, koření oregáno čerstvé, sůl, pepř bílý mletý, olej olivový

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu