Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cuketová nádivka / placka podle Eduarda

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

lukee lukee

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 4 až 6 podle velikosti

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 011 kJ /
1 198 kcal
Bílkoviny86,50 g
Tuky85,51 g
Vláknina6,20 g
Cholesterol 1,24 g
Sodík 1,60 g
Sůl3,84 g
Sacharidy19,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na pánvičce osmahneme cibuli, když začne zlátnout přihodíme klobásu a necháme chvilku odležet. Krok 2: Oloupeme cuketu, vydlabeme z ní semínka, poté nastrouháme a vymačkáme vodu. Přihodíme osmahnutou cibuli a klobásu. Krok 3: Přidáme sůl, pepř, majoránku, lehce provensálského koření, česnek a nastrouhaný sýr. Krok 4: Podle hustoty přidáváme strouhanku. Těsto by nemělo být úplně řídké, ale také ne takové, aby v něm stála vařečka. Krok 5: Hotovou směs vylijeme na plech s pečícím papírem a dáme do předehřáté trouby na 180 stupňů. Krok 6: Pečeme cca 45 minut a když začne nádivka zlátnout, vyndáme ji z trouby.

Zveřejněno 14. 9. 2020

Poznámka autora lukee

Kdo má rád, může přidat chilli.

S množstvím různých surovin se dá hrát, podle toho, kolik toho chcete mít nebo jakou máte chuť.

Instagram -> @vsechnojidlo

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cuketová nádivka / placka podle Eduarda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A3Rz

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cuketová nádivka / placka podle Eduarda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A3Rz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Marie Svarcova: Děkuji, u nás je také oblíbená a hlavně rychlá (teda až na strouhání :-D)

:yes: cuketovou nádivku máme rádi <3dobrý recept :-K

Suroviny:
cuketa, vejce, sýr gouda, cibule, klobása, česnek, strouhanka, sůl, pepř, majoránka, koření provensálské

Přidat fotografie receptu