Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uzené maso v těstíčku

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 716 kJ /
1 366 kcal
Bílkoviny143,07 g
Tuky46,10 g
Vláknina25,02 g
Cholesterol 1,11 g
Sodík 4,65 g
Sůl10,68 g
Sacharidy91,45 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny suroviny na těstíčko dáme do mísy a metlou promícháme. Pokud je těstíčko řídké, přidáme trochu mouky. Necháme 20 minut odstát. Krok 2: Uvařené uzené maso nakrájíme na plátky, potřeme rozetřeným česnekem se špetkou soli a obalíme v hladké mouce. Pak obalíme v těstíčku a na sádle nebo oleji usmažíme z obou stran.
Podáváme s bramborem.

Zveřejněno 23. 9. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Uzené maso v těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2K3J

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Uzené maso v těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2K3J

Marie

Suroviny:
uzené maso vařené, mouka hladká, česnek, vejce, mouka hladká, mléko, pepř, bylinky, koření kari, česnek

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu