Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené krůtí paličky na bílém víně

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

Suroviny

Porce: 2-3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 289 kJ /
308 kcal
Bílkoviny0,80 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy13,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso omyjeme, osolíme, opepříme. Šalotky nakrájíme na půlměsíčky, které položíme na dno pekáčku, na ně okořeněné maso. Přidáme tymián a podlijeme 2 dl vína. Přikryjeme a pečeme v troubě při 180°C. Krok 2: Cca po 45 minutách maso podlijeme výpekem a přidáme zbylé 2 dl vína, přiklopíme a dopečeme dalších 35-40 minut. Můžeme podávat jenom s lehkým salátem nebo s knedlíkem a se zelím či jinou přílohou dle vlastní chuti. 

Zveřejněno 24. 9. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečené krůtí paličky na bílém víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kqyx

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečené krůtí paličky na bílém víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kqyx

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
krůtí palice, víno bílé, cibule šalotka, sůl mořská, kmín mletý, tymián

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu