Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tvarohový křehký koláč

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Petonka Petonka

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 780 kJ /
5 206 kcal
Bílkoviny118,58 g
Tuky215,95 g
Vláknina15,15 g
Cholesterol 670 mg
Sodík 371 mg
Sůl0,79 g
Sacharidy689,37 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vypracujeme drobenkové těsto a polovinu vtlačíme do kulaté formy o průměru 30 cm nebo menšího plechu. Všechny suroviny na náplň spojíme v hladký krém a ten vlijeme do formy, kde máme už první polovinu utlačeného drobenkového těsta. Krok 2: Posypeme druhou polovinou drobenkového těsta. Krok 3: Pečeme při teplotě 180 stupňů 20 minut.

Zveřejněno 7. 10. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tvarohový křehký koláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0GlG

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tvarohový křehký koláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0GlG

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
máslo, cukr, mouka polohrubá, tvaroh, cukr, cukr vanilkový, pudink vanilkový, mléko, smetana zakysaná

Přidat fotografie receptu