Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Česnekový sumeček smažený na másle

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Marie Svarcova Marie Svarcova

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie90 kJ /
22 kcal
Bílkoviny0,84 g
Tuky0,06 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy4,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Sumečka opláchneme, osušíme papírovou utěrkou a nakrájíme na porce. Z citronu odkrojíme 2 kolečka.
Jednotlivé kousky ryby pokapeme šťávou ze zbylého kousku citronu, osolíme a opepříme. Krok 2: Na pánvičce rozpustíme přepuštěné máslo (nebo obyčejné máslo a lžičku oleje). Připravené porce ryby obalíme v trojobalu a ihned smažíme dozlatova.
Podáváme s plátkem citronu, různě upraveným bramborem a salátem.

Zveřejněno 8. 10. 2020

Poznámka autorky Marie Svarcova

Jednoduchý nejlepší salát - čínské zelí nakrájené na nudličky, prolisovaný česnek, tatarská omáčka - vše podle chuti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Česnekový sumeček smažený na másle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kqJY

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Česnekový sumeček smažený na másle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kqJY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

tejaja: :-)já také <3děkuji za komentář a přeji hezký večer :-K

Sumček africký je moja slabosť, mám ho veľmi rada. :yes:;-)

Suroviny:
česnek, citron, sůl, pepř, mouka, vejce, strouhanka, ghee

Přidat fotografie receptu