Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nákyp z bramborových knedlíčků

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 034 kJ /
1 203 kcal
Bílkoviny54,72 g
Tuky31,24 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 458 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy164,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Oba druhy zemiakov nastrúhame na jemnom strúhadle. Pridáme muškátový kvet a osolíme. Dobre premiešame. Krok 2: Na panvici rozpálime olej a lyžicou vykrajujeme z cesta väčšie halušky, ktoré vkladáme do oleja. Opekáme ich len z jednej strany, kým zospodu nebudú hnedé, neobraciame. Krok 3: Opečené halušky vyberieme a uložíme vedľa seba do vymasteného pekáča. Krok 4: Vajcia rozšľaháme s mliekom a soľou a zalejeme halušky. Krok 5: Vložíme do rúry rozohriatej na 180°C a pečieme dozlata.
Podávame s hlávkovým šalátom.

Zveřejněno 20. 10. 2020

Poznámka autorky tejaja

Recept mám z nejakej knihy, ale nepoznačila som si názov.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nákyp z bramborových knedlíčků

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DmkA

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nákyp z bramborových knedlíčků

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DmkA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (2)

By mi chutnalo...v jedné vrstvě v pekáči jak je vidět na fotce...( jen bych možná zdůraznila, že "halušky" hned na pánev, nenechávat těsto stát....)

Zajímavý, neobvyklý postups tím smažením a pečením! :yes::yes: To může být hodně dobré!<3;-) Možná by se někdy hodila i nějaká variace, zeleninka nadrobno, bylinky, nebo i koření...? Ale tu základní variantu brzy zkusím. :yes:;-) Zdravím! :-K:-K:-K

Suroviny:
brambory, brambory, květ muškátový, sůl, olej, vejce, sůl

Přidat fotografie receptu