Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pesto z medvědího česneku s mandlemi

Připravte si pesto provoněné jarní bylinkou, medvědím česnekem. Získáte tak skvělého univerzálního pomocníka, který dodá zajímavou chuť a aroma například těstovinám, salátům, omáčkám k masu, či rizotu.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

MAKE-FOOD MAKE-FOOD

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 658 kJ /
1 113 kcal
Bílkoviny9,00 g
Tuky119,20 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 360 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy1,12 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Listy medvědího česneku omyjeme a vhodíme do mixéru. Přidáme mandle, parmezán a olivový olej. Krok 2: Vše důkladně rozmixujeme na hladkou pastu a podle chuti osolíme a opepříme. Krok 3: Pesto přendáme do čisté dobře uzavíratelné sklenice a skladujeme v lednici, kde vydrží i několik měsíců. Krok 4: Pesto je výborné vmíchat do horkých těstovin, do krémových polévek, či ho mažeme na horké toasty.

TIP: Jak zpracovat medvědí česnek

Zveřejněno 20. 10. 2020

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pesto z medvědího česneku s mandlemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YOEO

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pesto z medvědího česneku s mandlemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YOEO

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
list medvědího česneku, mandle loupané, sýr parmazán strouhaný, olej olivový, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu