Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborový guláš z bedel

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Marie Svarcova Marie Svarcova

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 921 kJ /
459 kcal
Bílkoviny11,10 g
Tuky19,76 g
Vláknina15,12 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 36 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy54,41 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Houby a brambory očistíme a nakrájíme na kostky. Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme nahrubo. Do hluboké pánve dáme rozehřát sádlo a osmažíme cibulku, přidáme česnek, houby a promícháme. Podlijeme dvěmi lžícemi vody, aby houby zmenšily objem. Krok 2: Vodu necháme odpařit a do tuku přidáme papriky, kmín, necháme rozvonět a promícháme. Přidáme kostky brambor, promícháme a zalijeme vývarem tak, aby byl zároveň s bramborami. Osolíme a dusíme při snížené teplotě do změknutí, pokud je potřeba, ještě přilijeme vývar. Krok 3: Dochutíme pepřem, případně solí a podáváme samotné, nebo s krajícem čerstvého chleba a kyselou okurkou.

Zveřejněno 20. 10. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborový guláš z bedel

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4Nxg

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborový guláš z bedel

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4Nxg

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
houba bedla, sádlo, cibule, česnek, brambory, paprika, paprika sušená pálivá, kmín drcený, sůl, pepř mletý, vývar

Přidat fotografie receptu