Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 835 kJ / 439 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,74 g |
Tuky | 14,60 g |
Vláknina | 7,10 g |
Cholesterol | 21 mg |
Sodík | 447 mg |
Sůl | 0,91 g |
Sacharidy | 58,49 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka s krustou, hranolky a dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QD1Z
Moje poznámka
Vepřová panenka s krustou, hranolky a dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QD1Z
Nejnovější recepty
Křehké tvarohové řezy
Přidáno před 3 hodinami
Špaldové perníčky s lipovým medem
Přidáno před 4 hodinami
Sádlové pletýnky s trampským cigárkem
Přidáno před 5 hodinami
Linecké koláčky s pusinkou
Přidáno před 5 hodinami
Jednoduché burger bulky
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí plněná roláda pečená ve vepřové tukové bláně
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Ta nejjednodušší pomazánka na chlebíčky: Suroviny na ni má každý doma a hotová je vmžiku
Melania Trumpová se v jídle hlídá. Celý den má na talíři jen zeleninu a ovoce, nesnáší sushi, ale neodolá smaženému kuřeti
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová pečeně s brambory a mrkví
alcerm před 31 minutami
Zapečené flíčky s houbami a vejci
Wanilor před 40 minutami
Kakaový olejový korpus na dort
Tystynka před 1 hodinou
Krevety v kokosovém mléce
Laelenka před 2 hodinami
Vinná klobása pečená v troubě (bez tuku)
Ludmila B před 2 hodinami
Rychlá hrníčková bábovka
Laelenka před 3 hodinami
Nejúžasnější buchty od babičky
jejeje před 3 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Soropa před 4 hodinami
Hráškový krém
Soropa před 4 hodinami
Jablkový perník
ungrova1 před 4 hodinami
Suroviny:
panenka vepřová,
pepř,
sýr parmazán strouhaný,
strouhanka,
bazalka čerstvá,
brambory,
olej olivový,
sůl,
jogurt bílý,
majonéza,
bazalka čerstvá,
česnek,
pepř
Komentáře