Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mangová zmrzlina s jogurtem a medem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

MAKE-FOOD MAKE-FOOD

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 286 kJ /
546 kcal
Bílkoviny15,11 g
Tuky9,40 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 148 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy100,34 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mango dáme do mixéru, zalijeme vodou a rozmixujeme do hladka. Přidáme jogurt a tekutý med. Znovu rozmixujeme, aby se suroviny spojily. Dáme alespoň na 3 hodiny vychladit do lednice. Krok 2: Dále připravujeme podle návodu, který máme uvedený na zmrzlinovači. Já používám ruční zmrzlinovač od Tescomy a jsem velice spokojená. Zmrzlinu jsem podávala s karamelovou dekorací, kterou jsem vytvořila z rozpuštěného cukru.

Zveřejněno 25. 10. 2020

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mangová zmrzlina s jogurtem a medem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VLPO

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mangová zmrzlina s jogurtem a medem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VLPO

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
mango, voda, jogurt, med

Přidat fotografie receptu