Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 368 kJ / 566 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,79 g |
| Tuky | 40,90 g |
| Vláknina | 0,31 g |
| Cholesterol | 604 mg |
| Sodík | 324 mg |
| Sůl | 0,67 g |
| Sacharidy | 23,56 g |
Postup přípravy
Krok 1: V misce vyšleháme vajíčka, mléko, muškátový oříšek, vanilkový extrakt a cukr. Máslo rozehřejeme v pánvi na středním plameni. Plátky toastového chleba namáčíme do vajíčkové směsi tak, aby chléb nasákl, a smažíme na másle do zlatavé barvy z obou stran.
Krok 2: Bílý jogurt smícháme s vanilkovým cukrem. Toasty podáváme posypené moučkovým cukrem, pokrájeným ovocem a jogurtem.
Zveřejněno 25. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzský toast
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WM7n
Moje poznámka
Francouzský toast
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WM7n
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 5 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 5 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 5 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 6 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 10 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 1 hodinou
Vajíčka z trouby
Sahula před 2 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 2 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 3 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 3 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 3 hodinami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 4 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 5 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 5 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 6 hodinami
Suroviny:
vejce,
mléko plnotučné,
ořech muškátový strouhaný,
skořice mletá,
extrakt vanilkový,
cukr vanilkový,
máslo,
chléb toustový tmavý,
cukr moučkový,
ovoce,
cukr vanilkový
Komentáře (4)