Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Niva v bramboráku

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 10 min

30 min (20 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 555 kJ /
1 328 kcal
Bílkoviny67,77 g
Tuky69,92 g
Vláknina19,00 g
Cholesterol 476 mg
Sodík 4,18 g
Sůl10,21 g
Sacharidy100,17 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Oloupané brambory nastrouháme společně s česnekem. Pokud jsou hodně vodnaté, tak trochu z nich vodu vymačkáme. Krok 2: Přidáme podmáslí, vejce, cibuli a koření. Nakonec zahustíme moukou. Krok 3: Nivu nakrájíme na asi 5-7 mm plátky. Na rozehřátý tuk dáme lžíci kopeček těsta, uděláme placičku, položíme sýr a přikryjeme opět těstem. Těsto by mělo být z obou stran tenčí. Krok 4: Smažíme z obou stran dozlatova.

TIP: Bramboráky - oblíbené recepty

Zveřejněno 27. 10. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Niva v bramboráku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/glLD

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Niva v bramboráku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/glLD

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

:-)<3:yes::yes: ta kombinace se mi líbí a je to moc dobré, ochutnala jsem u kamarádky :-K

:yes:

Suroviny:
brambory, vejce, podmáslí, česnek, cibule sušená, mouka polohrubá, sůl, kmín celý, majoránka, sádlo, sýr niva

Přidat fotografie receptu