Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí stehna v indické marinádě

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Marie Svarcova Marie Svarcova

Snadný

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 185 kJ /
283 kcal
Bílkoviny2,12 g
Tuky22,44 g
Vláknina6,15 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,25 g
Sůl8,40 g
Sacharidy16,08 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Stehna vykostíme, ale kůži ponecháme a překrojíme na poloviny. Můžeme stehna pouze rozříznout a kosti nechat, ale já mám raději vykostěné maso. V uzavíratelné misce promícháme marinádu a všechny kousky masa dobře obalíme, necháme uzavřené marinovat v chladu do druhého dne. Krok 2: Předem zapneme troubu na 170-180°C.
Maso i s marinádou přendáme do pekáčku nebo nádoby s víkem, určené do trouby, a dáme přikryté péct 40 minut. Pak sundáme poklici, zvýšíme teplotu na 220°C a dopečeme asi 15 -20 minut.
Podáváme s rýží, podlité voňavým výpekem a doplníme salátem podle chuti.

Zveřejněno 1. 11. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí stehna v indické marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0JY3

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí stehna v indické marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0JY3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
stehno kuřecí, olej, koření tandoori masalo, sůl, šťáva citronová, česnek, zázvor, jogurt bílý

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu