Suroviny
Porce: 8 kousků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 20 262 kJ / 4 843 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,16 g |
| Tuky | 258,12 g |
| Vláknina | 38,00 g |
| Cholesterol | 530 mg |
| Sodík | 463 mg |
| Sůl | 1,78 g |
| Sacharidy | 534,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vejce utřeme s moučkovým cukrem a přidáme ostatní suroviny na těsto. Těsto vylijeme na vymazaný a vysypaný plech s vyšším okrajem.
Krok 2: Suroviny na posyp smícháme dohromady a posypeme těsto.
Krok 3: Dáme péct na 170°C, cca 40 minut. Kokos by měl trochu zrůžovět, ale nesmí se připálit. Jinak totiž zhořkne.
Krok 4: Ihned po upečení přelijeme rovnoměrně šlehačkou. Řezy šlehačku nasáknou a krásně zvlhnou. Chutná skvěle i další den (doporučuji dát přikryté do lednice), řezy ještě více zvlhnou.
Zveřejněno 8. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduché řezy Raffaello
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pxZy
Moje poznámka
Jednoduché řezy Raffaello
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pxZy
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 8 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 9 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 9 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 11 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 4 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 7 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 8 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 9 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 10 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 11 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 12 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 13 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 13 hodinami
Suroviny:
cukr moučkový,
mléko,
olej,
vejce,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
kokos strouhaný,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
šlehačka
Komentáře (5)