Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ovesné hrudky s čokoládovou čepičkou

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Michaela.Koc

Snadný

Suroviny

Porce: 20 ks

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 726 kJ /
2 086 kcal
Bílkoviny30,36 g
Tuky117,24 g
Vláknina31,63 g
Cholesterol 130 mg
Sodík 85 mg
Sůl0,17 g
Sacharidy211,43 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ovesné vločky spolu s ghí osmahnu na pánvi, aby se hezky rozvoněly. Pozor, nespálit! Pak přidám kokos, semínka, skořici a med. Krok 2: Těsto nechám v lednici odpočinout alespoň 30 minutek. Pak tvaruji hrudky, které kladu na talíř / tác. Nechám aspoň 1-2 hodinky ztuhnout, klidně i přes noc. Krok 3: Nakonec hrudky namáčím do rozpuštěné čokolády a dám do lednice, aby čokoláda ztuhla.

Zveřejněno 16. 11. 2020

Poznámka autorky Michaela.Koc

Zdravější cukroví, které je hotové raz dva, i bez pečení .

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ovesné hrudky s čokoládovou čepičkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wGrr

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ovesné hrudky s čokoládovou čepičkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wGrr

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
vločky, ghee, kokos, med, skořice, semínka chia, semínka konopná, čokoláda

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu