Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 231 kJ / 294 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,17 g |
Tuky | 1,30 g |
Vláknina | 15,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 60,67 g |
Postup přípravy
Krok 1: Oloupeme hrušky a pokrájíme na kostky. Asi 5 až 10 minut je podusíme s cukrem, skořicí a vanilkou (lze trochu podlít vodou).
Krok 2: Do vymazané a vysypané koláčové formy nalijeme připravené těsto, poklademe hruškami a hustě pokropíme zředěným džemem (např. rybíz, josta, višně).
Krok 3: Nakonec posypeme drobenkou. Pečeme na 160-170 °C.
Zveřejněno 22. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchý hruškový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JvPK
Moje poznámka
Jednoduchý hruškový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JvPK
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 5 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 7 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 7 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 7 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 9 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborák na plech
Wolfova10282 před 37 minutami
Omáčka s hovězím masem
jayjayka před 49 minutami
Velikonoční beránek
Mis-ja304 před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
danielle72 před 2 hodinami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 3 hodinami
Mazanec od Helenky Růžičkové
Danny668 před 3 hodinami
Dvojbarevné muffiny
Lisa444 před 4 hodinami
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 4 hodinami
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 5 hodinami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 5 hodinami
Suroviny:
hruška,
cukr,
skořice,
vanilka,
džem,
Komentáře