Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jednoduchý hruškový koláč

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Janja

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 231 kJ /
294 kcal
Bílkoviny2,17 g
Tuky1,30 g
Vláknina15,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 13 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy60,67 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Oloupeme hrušky a pokrájíme na kostky. Asi 5 až 10 minut je podusíme s cukrem, skořicí a vanilkou (lze trochu podlít vodou). Krok 2: Do vymazané a vysypané koláčové formy nalijeme připravené těsto, poklademe hruškami a hustě pokropíme zředěným džemem (např. rybíz, josta, višně). Krok 3: Nakonec posypeme drobenkou. Pečeme na 160-170 °C.

Zveřejněno 22. 11. 2020

Poznámka autorky Janja

https://www.toprecepty.cz/recept/25346-rychly-jabl...

Použila jsem džem z josty a jablek. Mírně podušené hrušky, nikoliv rozdušené, chutnají v koláči jinak než syrové a upečené.

Je to mňamka.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jednoduchý hruškový koláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JvPK

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jednoduchý hruškový koláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JvPK

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
hruška, cukr, skořice, vanilka, džem,

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu