Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí tatarák ze svíčkové

Tento pokrm má své příznivce, ale i skalní odpůrce, pokud patříte do první zmíněné kategorie a hledáte recept, dle kterého si tuhle lahůdku připravit, jste tu správně. Stačí pár kvalitních surovin a máte postaráno o pohádkovou večeři.

Hodnocení receptu je 4,7 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Kolbabka Kolbabka

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 115 kJ /
1 701 kcal
Bílkoviny220,85 g
Tuky79,48 g
Vláknina8,98 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 932 mg
Sůl1,94 g
Sacharidy23,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hovězí maso si očistím, nakrájím na větší kostky a postupně rozmixuji. Nakrájím si najemno cibulku, kterou smíchám s masem v míse. Přidám žloutky a dle chuti sojovou a worchestrovou omáčku, osolím, opepřím a přidám de chuti chilli. Krok 2: V topinkovači, v troubě nebo na oleji udělám topinky, které následně potírám česnekem a vrstvím tatarák.

TIP: Jak na skvělé topinky bez tuku

Zveřejněno 26. 11. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí tatarák ze svíčkové

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mr2G

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí tatarák ze svíčkové

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mr2G

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

takto se dělal tatarák před léty, jediný správný recept :-)

Kolbabka: Děkuji..:-K

mika59: krása:-K

Tatarák je výborný..:yes: Fotka s dovolením vložena.:-)

Suroviny:
svíčková hovězí, cibule, hořčice, kečup sladký, žloutek, česnek, topinka

Přidat fotografie receptu