Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí tatarák ze svíčkové

Tento pokrm má své příznivce, ale i skalní odpůrce, pokud patříte do první zmíněné kategorie a hledáte recept, dle kterého si tuhle lahůdku připravit, jste tu správně. Stačí pár kvalitních surovin a máte postaráno o pohádkovou večeři.

Hodnocení receptu je 4,7 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Kolbabka Kolbabka

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 115 kJ /
1 701 kcal
Bílkoviny220,85 g
Tuky79,48 g
Vláknina8,98 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 932 mg
Sůl1,94 g
Sacharidy23,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hovězí maso očistíme, nakrájíme na větší kostky a postupně rozmixujeme. Krok 2: Nakrájíme najemno cibulku, kterou smícháme s masem v míse. Přidáme žloutky a dle chuti sójovou a worcesterovou omáčku. Osolíme, opepříme a přidáme dle chuti chilli. Krok 3: V topinkovači, v troubě nebo na oleji uděláme topinky, které následně potíráme česnekem a vrstvíme tatarák.

TIP: Jak na skvělé topinky bez tuku

Zveřejněno 26. 11. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí tatarák ze svíčkové

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mr2G

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí tatarák ze svíčkové

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mr2G

Marie

Komentáře (4)

takto se dělal tatarák před léty, jediný správný recept :-)

Kolbabka: Děkuji..:-K

mika59: krása:-K

Tatarák je výborný..:yes: Fotka s dovolením vložena.:-)

Suroviny:
svíčková hovězí, cibule, hořčice, kečup sladký, žloutek, sůl, pepř mletý, chilli, omáčka sojová, omáčka worcesterová, česnek, topinka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu