Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí plíce s ledvinkami

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie752 kJ /
180 kcal
Bílkoviny5,14 g
Tuky1,85 g
Vláknina12,74 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 27 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy31,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu s bobkovým listom. Pridáme papriku, premiešame. Vložíme nakrájané pľúcka a ľadvinky. Premiešame, podlejeme vodou. Osolíme, okoreníme, pridáme prelisovaný cesnak a majoránku a dusíme cca 20-30 minút, podľa veľkosti kúskov mäsa. Počas dusenia, ak treba, podlejeme ešte horúcou vodou. Krok 2: V troške odobratej šťavy z mäsa rozmiešame Solamyl a vlejeme späť. Necháme zhustnúť. Krok 3: Podávame s chlebom.

Zveřejněno 3. 12. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jehněčí plíce s ledvinkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3MKR

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jehněčí plíce s ledvinkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3MKR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
jehněčí ledvinky, cibule, bobkový list, paprika sušená sladká, majoránka, česnek, pepř, sůl, olej, solamyl

Přidat fotografie receptu