Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bylinkový amur

Hodnocení receptu je 4,0 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jaromira18 Jaromira18

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny

Porce: 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie29 kJ /
7 kcal
Bílkoviny0,40 g
Tuky0,05 g
Vláknina0,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Amura podél páteře rozřízneme na dvě části. Z druhé poloviny odstraníme páteř. Odstraníme kůži, překrojíme v půlce, máme 4 porce a potřeme je solí. Krok 2: V hmoždíři rozdrtíme citronovou kůru, papriku, petrželku a přidáme ostatní koření. Promícháme a potřeme amura. Necháme v chladu proležet a pak opečeme dozlatova na oleji. Podáváme s hranolky, nebo bramborem.

Zveřejněno 4. 12. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bylinkový amur

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pxXV

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bylinkový amur

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pxXV

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

MamlajdaD: Moc děkuji.:-K:-K:-K Mám usušené všechny své bylinky, kozí rohy pěstujeme pálivé i sladké, navlékám je jehlou na potravinářskou nit a suším na sluníčku jak prádlo. :-K:-K:-K

Jaromíra18: Moc pěkný zimní recept! :-8:yes: Zimní poroto, že jsou použité sušené bylinky. :-8:-D;-) Jen malý dotaz: Ty sušené papriky, to asi mají být sušené pálivé papričky, nebo ne? Soudím tak podle poslední fotky. ;-):-8 :-K

Suroviny:
amur, sůl, petrželka sušená, paprika sušená sladká, zázvor sušený, rozmarýn sušený, česnek sušený, pepř mletý

Přidat fotografie receptu